Webhosting

Webhosting

Hosting

Webhosting, wat is dat?

Webhosting, ook wel website hosting, web hosting of hosting genoemd, is het onderbrengen van je website op een grote computer (server) die altijd verbonden is met internet en altijd aan staat. Op die manier is je website bereikbaar voor al je bezoekers. Met webhosting huur je eigenlijk een stukje webruimte op een server die in een datacenter staat. Op deze server staan dan de bestanden die samen jouw website of applicatie vormen.

 

99,99% Uptime

Door onze hoge uptime ben je er zeker van dat jouw website altijd online is, waar dan ook ter wereld.

Veiligheid

of het nu gaat om spamfilters voor je e-mail of bescherming tegen malware en DDoS. Bij RD ICT & EVENTS zit je goed voor veilige en betrouwbare hosting met Nederlandse datacenters.

Web applicaties

Of je nu een wordpress, Joomla of Drupal website wilt maken. Met onze eenvoudige installer heb je dit binnen seconden geregeld.

WordPress

Door onze grote kennis met WordPress bieden wij ook de service om uw website te onderhouden en veilig te houden.

Verhuisservice

Heeft u al een website draaien bij een andere partij? Geen zorgen, wij verhuizen zonder zorgen uw website naar ons eigen datacenter.

Email

 Met Exchange Online heb je contact met klanten en collega’s wanneer jou dat het beste uitkomt. Je werkt veilig op elk apparaat, want e-mail staat veilig in de cloud van Microsoft. Bovendien krijg je gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie, zo kun je direct aan de slag.

 

Klaar om de overstap te maken?

Neem contact op en plan een vrijblijvend gesprek in om te kijken wat we voor u kunnen betekenen

RD-ICT-en-Events-logo-72dpi